dimarts, 29 de juliol del 2014

Nota de premsa de Podem Molins en relació a les municipals del 2015 [CAT]

El passat 19 de Juliol es va realitzar a Molins de Rei el primer acte de Podem en el qual es va fer la presentació de l’assemblea constituent, un acte obert i participatiu cap a tots els nostres veïns i veïnes. Un cop realitzada la presentació, el dissabte 26 de Juliol es va celebrar la primera assemblea del cercle Podem de Molins de Rei a la Federació Obrera. Es va debatre i decidir per unanimitat presentar una candidatura per a les pròximes Eleccions Municipals del 2015.

Davant l’escenari de convulsió social i política que estem patint, és imperatiu donar el salt institucional. La situació política del nostre país, i també la del nostre municipi, és d’una profunda crisis econòmica, democràtica i social. Les mesures que s’estan aplicant no ofereixen solucions als problemes que tenim els ciutadans. És per aquest motiu que ens mobilitzem i cridem a la mobilització de tots els ciutadans per a proposar solucions que donin respostes reals i efectives als problemes de la nostra societat.

Les famílies polítiques de la nostra vila s’han fortificat al llarg dels anys generant i reproduint els vicis que observem a nivell macro-polític.
      
Tanmateix, alimenten unes estructures de partit que han quedat obsoletes i que només serveixen per a perpetuar organismes i administracions de dubtosa finalitat.

És l’hora de la gent del carrer, de la gent corrent. És l’hora de recuperar tot allò que ens han robat. És l’hora de trencar amb les relacions clientelars que els ajuntaments i els organismes supramunicipals han anat teixint per construir un entramat de portes giratòries i per l’enriquiment i promoció política de certes persones.

Des de Podem Molins, fem una crida a tots els veïns i veïnes per participar, i construir des de baix, un nou projecte polític que permeti a la ciutadania recuperar el lloc que li correspon en la presa de decisions. El nostre objectiu no és ser l’eterna oposició al règim. La nostra pretensió és conformar un moviment polític, amb gent heterogènia provinent de diferents lluites, per poder decidir quin poble volem. Exercir el nostre dret a poder pensar Molins de Rei com un projecte polític comú i compartit.

Ara que sabem que podem, GUANYEM.

SÍ ES POT!
                                   

Cercle Podem Molins de Rei

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada